Razlike med walk in garderobnimi omarami in vgradnimi omarami

Spodaj opisujemo glavne razlike med walk in garderobno sobo in vgradno omaro (za vse, ki poizvedujete o prednostih garderobnih in vgradnih omar, npr “vgradne omare prednosti”).

vgradne omare prednostiKo ljudje zgradijo nov dom ali obnovijo svoj sedanji dom, se nagibajo k temu, da prezrejo priložnost, da eno izmed sob, spremenijo v svojo garderobno sobo, v katero je mogoče vstopiti.

Namesto tega določijo velikost kopalnic in vseh ostalih prostorov, kjer se ponavadi tudi preoblačijo, hkrati pa ne razmišljajo o velikosti svojih garderobnih omar.

Vendar je prenova stanovanja oz. nakup novega stanovanja, pravi čas, da razmislite o vrsti garderobe, ki jo potrebujete, in o tem, kakšne so vaše potrebe po hrambi le te.

Walk-in garderobne omare so idealne za uporabo kot garderobna omara, v katerih so postavljeni predalniki in ogledala. Odvisno od velikosti garderobnega prostora, boste morda želeli imeti v garderobni sobi tudi sedež, da bi sedli medtem, ko se oblačite.

Walk-in garderobne omarice so tako vsestranske v primerjavi z ujetništvom vgrajene garderobne omare. Walk in garderobna soba ima veliko stenskega prostora, kjer se lahko oblačila odlagajo od tal do stropa.

Očitno je, da v garderobah ne bo več prostora kot sploh dejansko imamo garderobe, v resnici pa je velikost vaše garderobe enako pomembna kot velikost vaših vseh ostalih prostorov.

Če za trenutek razmišljamo o vaši družini, ne želite, da bi člani le te preoblačili v kopalnici, med preoblačenjem pa udarjali npr. med tanke stene tuš kabine in o podobnih utesnjenih situacijah boste prav gotovo razmišljali vsako  jutro, preden se boste odpravili na delo.

No, enako velja za vašo walk in garderobo, kjer ne želite, da se vsa vaša oblačila in dodatki zataknejo v tako tesnem prostoru, da je vse zmečkano in, da ne najdete ničesar.

Vgradne omare prednosti – poglejmo si 5 prednosti namestitve walk in garderobne omare v vašem domu:

Samo pomislite na vse sobe, v katere boste morali obesiti svoje obleke namesto v vaši novi omari, ki je dovolj velika, da lahko vanjo vstipite. Ne samo, da ne boste mogli videti le vsega, kar je enostavno v garderobi, temveč tudi zato, ker imate toliko prostora za garderobo, da ne bodo vsi kosi garderobe skupaj zmešani in se ne bodo zmečkali (1).

Za vse, ki vas zanimajo vgradne omare, tudi iz vidika cene in ustreznosti za vas žep, priporočamo tudi prispevek z naslovom Vgradne omare po meri – za vsak žep.


Namesto umazanih čevljev na dnu garderobe bodo vsi vaši čevlji lepo pregledni, tako da lahko hitro izberete pravi par za svojo obleko zjutraj kar v svoji garderobni omari.

Police za zložljive predmete: v predalih ne boste več naleteli na vsa vaše zimska oblačila, saj boste s prilagojenim sprehodom v garderobah imeli veliko garderobnega prostora za shranjevanje vseh vaših kosovnih predmetov.

Predali za naki: Predstavljajte si, da imate v svoji garderobi steklen pokrivni zaslon za vaše ure, ogrlice, uhane in prstane. Tako bo enostavno izbrati vaš nakit, da se vsak dan
uskladi z vašo obleko in bo v garderobni omari obdržal vse, kar je varno in brez zapletov (2).

Vaša garderoba: garderobna omara se podvaja kot garderoba. Takšno razvajanje je, da imate svojo lastno garderobo, kjer je vse na enem mestu in se lahko sprostite med obleko. Imate lahko tudi stol in stransko mizo, pa tudi električne vtičnice in lepo talno stropno ogledalo.

Torej, če razmišljate o gradnji lastnega doma ali obnavljanju vašega sedanjega stanovanja, resno razmislite o vključitvi walk in garderobne sobe v svoje načrte. Vsi si zaslužimo malo  razvajanja vedno in znova! Garderobna omara je garderoba nebes (3).

Oznake besed: vgradne omare prednosti