Vedeževanje iz kave – si lahko prerokujete sami?

Danes kot najbolj uveljavljene metode prerokovanja in napovedovanja prihodnosti veljajo astrologija, prerokovanje iz kart in iz dlani. A tudi vedeževanje iz kave ni od muh. Predstavlja eno izmed cenejših, a zelo učinkovitih  oblik vedeževanja, če ga izvajajo izkušene osebe. Vsekakor je na spletu na voljo veliko brezplačnih vedeževanj in odličnih vedeževalk, ki nudijo poceni vedeževanje. Takšnih, ki vam z večjo točnostjo napovedo vašo prihodnost.

Vedeževanje iz kave

Umetnost prerokovanja iz kavne usedline so poznali že stari Rimljani, sicer pa izhaja še iz stare Kitajske, le da so takrat prerokovali iz listov čaja. Z razširjenostjo kave po svetu je ta skoraj povsem nadomestila čaj, z njim pa tudi tovrstni način prerokovanja.

Po vsej verjetnosti se tudi vi radi zabavate s prijatelji ob kavi? Pitje kave pa se lahko kaj hitro spremeni tudi v skupno zabavo in napovedovanje prihodnosti iz kavne usedline.

Da bi bil nasvet vedeževalca kar se da natančen, mora biti v prvi vrsti dovolj precizno tudi vprašanje, ko na primer: “Ali bom danes zadel na lotu?”. Manj precizna vprašanja pa bodo imela tudi bolj ohlapne odgovore.

Vedeževalec si pri iskanju odgovora največkrat pomaga z različnimi metodami ali inštrumenti, ki naj bi vzpostavili zvezo med njim in stranko. Velikokrat se vedeževalci poslužujejo različnih kart, kot naprimer tarot ali ciganke. Ali pa uporabljajo posebna pomagala, kot na primer kristalno kroglo ali nihalo ipd. Lahko se poslužijo tudi turške kave.

Vedeževanje iz kave – ko kavna usedlina postane zanimiva

Najlažje lahko vidite prihodnost iz kavne usedline, ki jo ustvarja prava črna kava – brez mleka, smetane in nikar s preveč sladkorja. Najboljša skodelica za vedeževanje iz kave je sorazmerno široka in ne preveč globoka. Usedlina se lahko lepo razlije, simbole ter prihodnost  je zaradi njene oble širine veliko lažje proučevati. Dokler ne boste sami poizkusili, ne boste zares vedeli, ali se v vas skriva talent za vedeževanje iz kavne usedline ali ne. Preprosto je, samo poizkusiti morate.

Vedeževanje iz kaveDa bi postali res dober vedeževalec iz kave, se morate izuriti v zaznavanju detajlov in podob, ki se pojavljajo v kavni usedlini. Seznanite se z raznimi pomeni simbolov, kar vam bo služilo kot opora pri razlagi. (1) In kar je najpomembnejše, posvetite se svoji intuciji. Razvijajte jo.

Ko spijete kavo, obrnite skodelico na krožniček in pustite 10 – 15 minut, da se usedlina posuši. Nato skodelico dvignite in jo preučite. Dno, kjer je običajno največ usedline, velja za preteklost – iz katere vse izvira, se razliva proti robovom  – v sedanjost in prihodnost. Del okoli ročaja in levo od ročaja predstavlja osebo, ki se ji prerokuje (oziroma vas, če si prerokujete sami). Drugo stran skodelice se najpogosteje povezuje z drugimi osebami.  Še posebno z najbližjimi osebami, partnerjem ali simpatijo osebe, kateri se prerokuje.

Ste že pristavili vodo za kavo?