Vabilo za 50 rojstni dan

Vabilo za 50 rojstni dan mora biti posebno, saj gre za pomemben mejnik v življenju. Za nami je že pol stoletja in nadejamo se, da ga bomo užili vsaj še nekaj desetletij. Kot vemo, se temu osebnemu jubileju reče tudi abraham.

Kako izdelati vabilo za 50 rojstni dan abraham?

Vabilo za 50 rojstni dan abraham naj bo slovesno, saj gre vendarle za pomembno življensko ločnico. Predlagamo, da si izberete trdne osnove za čestitke, ki jim nekateri rečejo tudi kar vizitke. Naj imajo najmanj 240 gramov. Spredaj odtisnite s štampiljko verz ali risan motiv ter nalepite številko 50. Slednjo lahko izrežete iz samolepilne podlage, barvnega papirja ali pa iz kompleta z nalepkami. Pomembno je, da v notranjosti navedete vse podatke, ki so potrebni za rojstnodnevno zabavo. Te lahko napišete neposredno na osnovno za vabilo ali pa posebej na pavs papir. Izdelano vabilo za zabavo dajte v kuverto, ki naj bo barvna: lahko je bisernate barve ali pa z vzorci. Obstajajo tudi kuverte, ki imajo notranjost drugačne barve kot je njihova zunanjost, kar deluje zelo elegantno.

Kako sestaviti vabilo za abrahama je za nami, sledijo priprave na zabavo!

Vabilo za 50 rojstni dan je tako nared, da ga odpošljemo, sedaj pa se moramo posvetiti zabavi. Dobro preverite pri gostincu, kaj vam bo ponudil za dogovorjeno ceno. V nekaterih primerih se lahko dogovorite za lastne sladice, včasih celo za lastno vino. Seveda pa potem gostinec računa postrežnino. Priporočamo, da gostinca zadnji dan ali kak dan pred rojstnodnevno zabavo pokličete in se še enkrat prepričate, če je vse domenjeno.(1)

Vabilo za rojstni dan naj vsebuje tudi vaše osebne podatke, kamor vam lahko gostje sporočijo svojo morebitno odsotnost. Pomembno je namreč vedeti, koliko gostove se bo udeležilo zabave – tako iz stroškovnega kot organizacijskega vidika. Predvsem pa ne pozabite na dobro glasbo in prešerno vzdušje.