O ekipi, ki izvaja vsebini spletni marketing na tej strani

Ekipa, ki ustvarja vsebine na tej spletni strani, v prvi vrsti obožuje spletni marketing.

Glede na to, da je Ironwoodglass.com, ena izmed naših prvih spletnih strani, preko katere je ekipa za spletni marketing, šele začela z raziskovanjem metod za učinkovito trženje in pozicioniranje spletnih strani, so vsebine na tej spletni strani, nekoliko vsebinsko “razmetane”.

Domeno Ironwoodglass.com je ekipa za spletni marketing, kot eno izmed prvih domen, kupila od ponudnikov postaranih in pretečenih spletnih domen, z namenom, da se preko nje nauči izdelave blogov za kreacijo različnih spletnih vsebin.

Zato so na tej spletni domeni, objavljene nekatere stare vsebine in pa tudi vsebine v angleškem in slovenskem jeziku, saj je domena v preteklosti delovala v angleškem jeziku, na novo pa jo je zakupila slovenska ekipa ustvarjalcev v spletnem marketingu.

Na spletni strani za različne naročnike objavljamo vsebine iz različnih področij delovanja, trenutno (v času tega zapisa) pa je največ vsebin usmerjenih v notranjo opremo in izdelavo pohištva po meri, v zdravo prehrano in nasvete za zdravo življenje.

Med ostalimi vsebinami delno pokrivamo tudi besedila, ki se tičejo spletne prodaje, spletnega marketinga, trženja preko spleta za majhne in srednje velika podjetja ter ostalo.

Predvsem iz področja spletnega marketinga smo se naučili, da je vse vsebine potrebno pisati po seo smernicah, ki omogočajo boljše uvrstitve napisanih vsebin, v iskalniku Google, pri čemer pa želimo tudi v bodoče vnovčevati predvsem znanja iz vsebinskega spletnega marketinga, ustvarjanja komercialnih blogov, onsite seo in offsite seo.

spletni marketing vsebinePozorni spremljevalci spletne strani boste tako opazili, da poskušamo vsako vsebino na spletni strani pripraviti v skladu z analizo ključnih besed, seo ustreznostjo v smislu pravilne strukture spletnih vsebin, pravilne razpršitve ključnih besed po besedilu, pravilne označbe slik v besedilih, dodajanjem vsebinsko bogatih elementov (video, slike, ipd…), pri čemer pa nam je v ospredju predvsem uporabniška izkušnja.

Zato vse vsebine pripravljamo najprej s pogledom na naše bralce, želimo biti uporabni, v svojih besedilih in vsebinah pa tudi preprosti, enostavni in razumljivi.

Za vse vsebine, ki so objavljene kot posledica preteklega dela prejšnjih lastnikov, ne moremo zagotavljati ne kakovosti ne točnosti zapisanih vsebin.

Koristen video na temo vsebinskega marketinga (content marketing), si lahko ogledate spodaj:

O tem kaj je vsebinski spletni marketing, si lahko še več preberete na DMS.