SPLETNI DESIGN – KAJ JE TO, ZAKAJ GA RABITE IN KAKO GA DOBITE?

DESIGN SPLETNE STRANI – KAJ JE TO, ZAKAJ GA RABITE IN KAKO GA DOBITE?

V današnjem prehitrem času se kot oglaševalci ter ponudniki različnih storitev vedno več osredotočamo na vizualen vidik našega posla. Enostavno moramo “ugrabiti” pozornost potencialne stranke hitreje kot konkurenca.

design spletne strani

To velja se veda  tudi pri spletnih straneh – ali se zavedate, kako pomemben je design spletne strani? Na hitro povedano: VELIKO! Vas zanima več? Vabljeni k branju:

KAJ JE  DESIGN SPLETNE STRANI?

Design spletne strani je po domače povedano njen videz. To, kako izgleda, kako je na pogled zanimiva in pritegljiva. Kje so postavljeni elementi in kakšni elementi so sploh uporabljeni. Vključuje vse ikone, grafike, slike, brave, CTA je in še veliko več. Spletni design je večinoma v rokah grafičnega oblikovalca, ki tesno sodeluje s stranko, jo mora spoznat in spletno stran narediti tako, da bo v skladu s karakterjem podjetja.

ZAKAJ JE POMEMBEN DESIGN SPLETNE STRANI?

Spletni design je pomemben že zaradi enega enostavnega fakta – ljudje smo vizualni in zaupamo v veliki meri na podlagi čustev. Torej če ste firma, ki gradi na tem,. da je profesionalna, ampak vaša spletna stran tako ne izgleda, čeprav ste mogoče najboljši v vašem poslu, stranke se bodo z veliko verjetnostjo obrnili na vašo konkurenco. Ne se bat, design spletne strani ni edin vidik, po katerem se stranke odločajo! Se veda je veliko drugih razlogov in pomembnih vidikov, če vas pa ne poznajo na primer osebno ali nimajo izkušnjo od kakšnega znanca in se odločajo samo na podlagi spletnega mesta, je pa design spletne strani zelo pomemben.

KAKO DOBITI KVALITETEN DESIGN SPLETNE STRANI?

Da dobite odličen design spletne strani, ki bo vašemu podjetju pomagal v rastu in pridobivanju novih strank priporočamo, da se obrnite na kakšnega izmed izvajalcev spletnih strani, ki imajo v ekipi tudi grafičnega oblikovalca. Kot primer lahko omenimo podjetje Pro Marketing. V Pro Marketingu imajo poleg izkušenih WordPress developerjev in IT – jevcec tudi kreativne oblikovalcem  ki se vam bodo posvetili in z svojim znanjem nagradili vašo bodočo spletno stran.

design spletne strani

Design spletne strani je pomemben del ustvarjanja spletne strani, upamo, da smo vam pomagali in če imate kakršnokoli vprašanje, smo tuki za vas!