Slovenska poslovna darila so lahko izdelki iz keramike?

V letu vsaj enkrat pride čas, ko razmišljamo o podarjanju poslovnih daril. Čeprav poslovna darila lahko podarjamo ob različnih priložnostih čez celotno leto, je ob novem letu že samoumevno, da se podari neko malenkost, zaposlenim in poslovnim partnerjem. Občasno se podarja darila tudi strankam. Slovenska poslovna darila PANNart so izdelki iz keramike, ki bodo navdušila vaše zaposlene, oziroma poslovne partnerje. Podarite tokrat nekaj kar je uporabno in bodo poleg tega obdarjenci lahko občudovali. Nekaj kar jim bo polepšalo prostor. Tako se bodo z veseljem spominjali na vas, tudi izven službenega okolja.

Slovenska poslovna darila: izdelki iz keramike?Kakšni izdelki iz keramike vas čakajo v spletni trgovini PANNart ceramics?

.

Slovenska poslovna darila

.

Slovenska poslovna darila: izdelki iz keramike?

.

Zakaj ne bi tokrat podarili nekaj slovenskega porekla z dodano vrednostjo? Ročno delo, je še posebej cenjeno, prav tako pa so izdelki, narejeni iz naravnih materialov. In izdelkom lahko dodate še svoj lastni pečat.

.

Slovenska poslovna darila

.

Kakšni izdelki iz keramike vas čakajo v spletni trgovini PANNart ceramics?

.

V spletni trgovini PANNart ceramics, boste našli vaze različnih velikosti, cvetlične lonce in posodico za milo. Izdelki, so ročno delo, zato je vsak po sebi unikaten in poseben. Izdelki iz keramike so že od nekdaj cenjeni (1). Elegantna bela barva, poskrbi, da se zlahka zlijejo s prostorom. Lahko pa dodate svoj potisk, grafiko podjetja, ali se odločite za kaj prefinjenega v dogovoru s strokovnjaki ekipe PANNart. Ti vam lahko po svojih dolgoletnih izkušnjah svetujejo, da se boste lažje odločili.

.

poslovno darilo
posodica za milo PANNmila v škatlici

.

Kaj pa zavijanje darila?

.

Naj vas ne skrbi. Pri PANNart ceramics poskrbijo za celoten paket. Darila vam zavijejo v lične škatlice in dostavijo celoten paket. Tako vam ni treba skrbeti, za noben korak nakupa. Vi samo izberete izdelek. Za vse ostalo pa bo poskrbela ekipa PANNart ceramics. Seveda, pa se z njimi lahko posvetujete tudi glede poslikave, ali posebnih želj, z veseljem pa vam bodo tudi svetovali.

Če ste ustvarjalni in želite celotnem darilu dodati še posebno osebno noto, lahko sami ročno izdelate čestitko. Nekaj idej si lahko ogledate v videu:

.

Oznake besedila: Slovenska poslovna darila