Skodelice z napisi so lepo darilo

Na potovanjih vidimo bogato izbiro skodelic za kavo, čaj, sok. Mnoge omogočajo tudi personalizacijo. Skodelice z napisi so lepo presenečenje za otroke, ko se vrnemo iz potovanja. Kar ponosni so nanjo in o potovanju sprašujejo še dolgo po tem, ko ste se že vrnili. To so lahko lepi spominki na turistične obiske raznih mest, pokrajin, živalskih in botaničnih vrtov.

Skodelice z napisi

 

Skodelice z napisi in različnimi imeni

Na skodelicah je pogosto napisano kaj smešnega, ali pa naše ime, celo priimek, ali pa je tam številka, koliko smo stari. Vse to so lepe pozornosti, ki nam jih ponavadi podarijo naši dragi, sorodniki ali znanci. Tako skodelico lahko tudi sami izdelate in podarite kot darilo od različnih priložnostih. Možnosti za izbiro materiala je veliko. Najlepše so keramične in porcelanaste skodelice z napisi, ki nosijo tudi osebno noto. Če ima slavljenec smisel za humor, je vsekakor prav, da mu na skodelici piše kaj smešnega, v tem primeru lahko kar na njegov način. Za resne osebe je bolj primerna klasična keramika in porcelan, ki ga v Sloveniji ne manjka. V tem primeru preverite, kakšna je izbira pri Mimi. Imajo lepo izbiro čajnih servisov, skodelic za kavo, čaj in okraskov za posebne praznične dekoracije.

Skodelice z napisi so pogosto dobra izbira za darila, a njihova kvaliteta navadno sodi v spodnji cenovni razred. V zadnjem času pa mnogi umetniki izdelujejo svoje kolekcije porcelana in keramike. Pri njih je mogoče naročiti izdelke kot so skodelice z napisi, krožnike s posebnimi vzorčki, potičnike, velike šale za kavo ter mnoge druge predmete. Njihova cena je primerna storitvi, vendar gre za kvalitetno glino in pigmente, iz katerih so izdelki izdelani. Vsak tako izdelan servis vam bo tudi poseben spomin ter okras vsakršni dekoraciji v hiši ali stanovanju. Umetniki se za svoje storitve resnično potrudijo ter se z njimi predstavljajo na sejmih in stojnicah po vsej Sloveniji.