SEO svetovanje za optimizacijo spletnih strani

Kaj je SEO svetovanje

SEO svetovanje je posel, ki ima osnovo na pomaganju spletnih stranem oziroma njihovim kreatorjem s optimizacijo njihovih spletnih strani. SEO svetovanje obstaja že od začetka Googla, ki je nastal pred 23 leti. Google je prvi iskalnik, ki je svojim uporabnikom nudil prikazovanje spletnih strani glede na njihovo optimizacijo.

Ker je Google hitro postal popularen so se začele spletne strani boriti za visoke uvrstitve na tem iskalniku. Tako je nastal SEO, ki ga poznamo dan danes. Številni posamezniki so to videli kot poslovno priložnost ter začeli s prodajo svojega znanja o optimizaciji.

SEO svetovanje obstaja v veliko različnih vrstah deljenja informacij, večina jih je dostopnih preko spleta. Med te spadajo spletni članki, izobraževalni videji ter spletna predavanja. Ker je SEO panoga tako razširjena je tudi mogoče pridobiti veliko znanja brezplačno.

Primer na pisalne mize

Ob optimiziranju spletnih strani je dobro tudi primerjanje naše spletne strani s profesionalnimi spletnimi stranmi podobne teme. Tukaj lahko kot primer vzamemo spletno stran Pohištvo123.si pisalne mize, ki je zelo dober primer uspešne spletne trgovine. Na Pohištvo123.si lahko najbolje vidimo, kakšna mora biti relacija med informacijami ter izdelki na uspešni spletni trgovini.

seo svetovanje

Kako deluje SEO svetovanje

Svetovanje o optimizaciji spletnih strani se izvaja na več načinov. Kot smo že prej omenili lahko dostopamo do SEO informacij na veliko različnih načinov. Te informacij pa se med seboj ne bodo veliko razlikovale. Optimizacija spletnih strani vedno poteka na podoben način, le da postopek optimizacije ljudje običajno razlagajo na drugačne načine.

Priporočamo, da si iz zgoraj navedenega razloga izberete tip SEO vsebine za katerega menite, da vam bo najlažji za razumevanje. To je ključno za vaše učenje optimizacije, saj želite, da SEO svetovanje poteka čim bolj učinkovito. Priporočamo vam osebno predavanje/mentoriranje SEO strokovnjaka.

Nakup storitve osebnega mentoriranja o optimizaciji spletnih strani ima veliko prednosti:

  • Vaš svetovalec vam bo lahko svetoval neposredno za vašo spletno stran in cilje, ki jih želi ta spletna stran doseči.
  • Takoj boste lahko pridobili vse odgovore na postavljena vprašanja glede SEO.
  • Vaš mentor bo tudi deloval kot motivacija za učenje (če izberete pravilnega SEO svetovalca).

Primer spletne strani, ki je za optimizacijo najela osebno SEO svetovanje na SvetMagnetov.com

Spletna stran SvetMagnetov.com magneti za table je ena izmed spletnih strani, ki je najela osebno SEO svetovanje za pomoč ob optimizaciji spletne strani. Na zgornji povezavi lahko vidite optimizacijo te prodajne spletne strani, ki se fokusira na prodaji različnih vrst magnetov.

Spletna stran ima pravilno porazdeljeno vsebino kjer predstavlja svojo ponudbo magnetov. Spletna stran vključuje tudi veliko informacij, ki kupcu na najenostavnejši način predstavijo svoje produkte. Spletna stran tudi vključuje najpomembnejše elemente dobro optimizirane spletne strani, kot povezave do svojih socialnih omrežij.

seo svetovanje

Kje najti SEO svetovanja

Večino vrst SEO svetovanj lahko najdemo na spletu, s izjemo predstavitev v živo. Ta svetovanja se običajno reklamirajo na veliko načinov, kar pomeni, da jih ni težko najti. Veliko SEO svetovalcev ima svoje spletne strani, zato lahko začnemo tukaj. Google nam ob iskanju ključne besede “SEO svetovanje” namreč prikaže preko 50 000 rezultatov.

Ker je teh strani tako veliko, se bomo morali odločiti katera nam lahko najbolje pomaga. To ni težko, saj če spletna stran ponuja znanje o optimizaciji spletnih strani, mora biti tudi sama dobro optimizirana. Zato zaženemo privatni iskalnik, ki ne bo prikazoval rezultatov na podlagi naše zgodovine kot google incognito ali StartPage.com ter poiščemo ključno besedo SEO svetovanje.

Dobro je, da pregledamo ponudbe približno prvih petih rezultatov ter jih med seboj primerjamo. Pri tem seveda upoštevamo svoje želje, cilje in pričakovanja. Stalne odločitve še ne smemo določiti, saj moramo raziskati še druge vire SEO svetovanj. Tako preidemo na socialna omrežja.

Veliko SEO strokovnjakov ima račune za socialna omrežja preko katerih reklamirajo svojo storitev. Zato je dobro, da pregledamo tudi te. Glavna med temi je video platforma youtube, na katero veliko SEO strokovnjakov nalaga poučne videje za SEO. Tudi ti so vam lahko v pomoč ob učenju optimizacije spletnih strani.

Rezultat uporabe vseh naštetih virov SEO informacij za optimizacijo ene same spletne strani lahko vidite na spletni strani Paintball-Ljubljana.si. Ta spletna stran nudi najem poligona za paintball, ki je eden izmed najbolj popularnih paintball poligonov v Sloveniji. Spletna stran je odlično uvedla optimizacijo, kar se sedaj vidi na uvrstitvi spletne strani na Googlu.

paintball

Kako izbrati SEO svetovalca

Izbira SEO svetovalca bo močno vplivala na uspeh vaše spletne strani. Po tem ko ste zbrali vse podatke o vaših najljubših ponudnikih vam priporočamo pregled cenika SEO strokovnjakov. Na teh boste lahko videli, kakšni so njihovi programi ter koliko vas bo SEO svetovanje stalo.

Dobro je tudi, da pregledate prejšne stranke izbranih SEO strokovnjakov ter njihov uspeh. Če so SEO strokovnjaki uspešni v svojem delu, bodo običajno objavili svoje rezultate na svoji osebni spletni strani. To vam bo dalo realističen pogled v rezultat, ki ga lahko pričakujete.

Veliko spletnih strani ima tudi stran z komentarji, kjer objavljajo odzive svojih strank. Čeprav avtorji spletnih strani običajno ne bodo objavili negativnih komentarjev na svojo spletno stran, jih je vredno pregledati. Po primerjanju vseh zbranih podatkov lahko izberete vaše najljubše ponudnike za SEO svetovanje.

Naše priporočilo spletne strani SEO-Praktik.si

Seveda tega članka o SEO svetovanju ne moramo zaključiti brez našega osebnega priporočila. Spletna stran SEO-Praktik.si je namreč spletna stran namenjena informiranju svojih bralcev o optimizaciji spletnih strani. Spletna stran med drugim vključuje članke namenjene predstavljanju dobrega optimiziranja spletnih strani.

Na povezavi zgoraj lahko dostopate do cenika, ki se nahaja na spletni strani SEO Praktik. Spletna stran ponuja ogromno SEO aktivnosti, med drugim tudi SEO mentorstvo oziroma SEO svetovanje. Močno vam priporočamo pregled te spletne strani, če vas zanima SEO svetovanje ene izmed najbolj uspešnih SEO strani v Sloveniji.

seo svetovanje

Spletna stran SEO-Praktik.si ima veliko znanih strank, katerim je pomagala s optimizacijo. Ena izmed teh spletnih strani je Lekarna-Soca.si glukozamin. Ta spletna trgovina prodaja prebavna dopolnila kot glukozamin, ki vam pomagajo s ohranjanjem zdravega življenja.