Poceni dnevni regali – top nasveti kako do njih?

Če smo že v članku, kjer smo govorili o primernih knjižnih regalih za dnevne sobe, govorili o tem kateri regali (za knjige) so primerni za dnevne prostore in kako se le ti, ločijo med seboj, smo na tematiko regalov spodaj pripravili nekaj nasvetov za tiste, ki jih zanimajo poceni dnevni regali.

Vsi, ki kupujemo regale za dnevne (in tudi druge) prostore in ob tem gledamo na cene, seveda v Google v prvi vrsti vtipkamo izraze kot so npr. kateri regali so v akciji, ali ima slučajno poceni regale katera izmed velikih pohištvenih trgovin (Lesnina, Rutar, Momax, Harvey Norman, itd…), največkrat pa spregledamo, da je na trgu ponudbe regalov (in tudi ostalega pohištva), mogoče najti še veliko ostalih ponudnikov, ki prav tako ponujajo poceni dnevne regale (npr.: https://www.pohistvo123.si/pohistveni-blog/dnevni-regali-3-2017).

A kako vedeti, da so poceni dnevni regali, res poceni?

poceni dnevni regali
Poceni dnevni regali – modularno in sestavljivo pohištvo za dnevne sobe

Najlažje boste do odgovora ali res kupujete cenovno ugodne dnevne regale prišli tako, da primerjate cene med njimi. In, da to primerjavo naredite kar sami.

Upoštevajte, da danes na spletu obstaja cela gora ponudnikov, ki sicer omogočajo, da regale za dnevne sobe, med seboj, iz vidika cene, primerjate, a je hkrati treba vedeti, da so v teh primerjalnikih cen, predstavljeni le tisti ponudniki, ki za to predstavitev svojega artikla, plačajo. Tako se zelo pogosto znajdemo v situaciji, ko so v spletnih primerjalnikih cen vedno isti ponudniki in vedno isti artikli (ki pa se resnično od ponudnika do ponudnika, med seboj, cenovno razlikujejo).

A, če želite dobiti resnično sliko cenovno ugodnih regalov za dnevne sobe, boste morali cenovno “analizo” narediti kar sami.

In sicer tako, da se preprosto sprehodite po spletnih straneh različnih ponudnikov regalov ter v preprosto razpredelnico zapišete cene vsakega izmed njih.

Pri tem bodite pozorni, da si na vsaki spletni strani posebej pogledate ali ima ponudnikov kakšno akcijo (v teku ali v pripravi) in kakšni so ostali pogoji, da pridete do cenovno najbolj ugodnega regala.

Nekateri ponudniki poceni dnevnih regalov namreč omogočajo nakup le teh v povezavi z nakupom ostalega pohištva za dnevni prostor (kar pa koncu lahko pomeni, da poceni dnevni regali niti niso več tako zelo poceni).

Kateri dnevni regali so (preverjeno) najcenejši?

Najcenejši dnevni regali imajo za material, iz katerega so izdelani, uporabljen iveral (v najrazličnejših barvah, ki pa niso v visokem sijaju). Obenem boste med najcenejšimi regali našli tiste, katerih ličnice posameznih prekatov se ne zapirajo (ni dodatne porabe materiala), so sestavljeni izključno iz iverala (nimajo kombiniranega stekla in ogledal ter dodatkov) ter jih je hkrati mogoče poljubno sestavljati (t.i. modularni dnevni regali).

So lahko, prenosljivi in v več barvah – tako, da jih lahko kombiniramo z različnimi prostorskimi ambienti v dnevnih sobah.

Priporočamo:

Kako opremiti dnevno sobo, če imamo res majhen budžet?