Pametne zapestnice – Najbolj uporabne funkcije!

Pametne zapestnice – Najbolj uporabne funkcije!

 

Kot ste že po vsej verjetnosti seznanjeni, obstajajo pametna zapestnica, ki olajšajo posameznikov vsakdan na veliko različnih načinov. Pa morda veste, na kakšen način nam lahko to olajšajo? Odgovor je dokaj preprost, zato kar pričnimo. Vsaka pametna zapestnica nam omogoča spremljanje poteka našega delavnika. Ampak, na kakšen način pa to pravzaprav poteka? Gre za aplikacije, ki so naložene na naši pametni zapestnice. Le-te, ki jih je mimogrede nešteto veliko, uporabljajo senzorje naše pametne zapestnice.

Pametne zapestnice D5

Pametne zapestnice

En od senzorjev naše pametne zapestnice lahko spremlja srčni impulz ali pa morebiti v kolikšni količini se potimo med bodisi vročim dnem pri sprehodu v parku, bodisi med jutranjo rekreacijo v nam najbližjem parku. Pametne zapestnice niso le modni dodatek, kot mnogokateri pravijo. Gre za točno določeno napravo, namenjeno točno določeni skupini ljudi. Mednje spadam tudi sam. Redno se rekreiram v jutranjih urah in na vse rad spremljam, koliko kalorij mi je uspelo porabiti v danem času teka. Ker zelo rad pazim na to, kaj jem, uporabljam aplikacijo, ki mi pove kateri jedi in izdelki so najbolj primerni za moj način življenja.

 

Pa to še ni vse! Nekatere bolj napredne ure omogočajo skeniranje prehranskih izdelkov in odčitajo vrednost ogljikov hidratov, sladkorjev, maščob, beljakovin in podobnih stvari. Te podatke črpajo iz podatkovne baze, ki se vsako minuto nadgradi za nekaj tisoč izdelkov po zaslugi takih uporabnikov, kot ste vi! Zato ne odlašajte in si olajšajte svoje življenje z nakupom pametne zapestnice, ki vam bo uredila način vašega življenja.

 

Top izbira spletna trgovina

Seveda, se lahko pametne zapestnice dobi v naši spletni trgovini Top izbira, ki sedaj deluje že na 4 različnih trgih. Izbirate lahko med različnimi ovitki in pametnimi zapestnicami. Kvalitetno a hkrati cenovno ugodno! Popravilo okvirja ali ekrana lahko stane tudi do 250€, izognite se  dragih obiskov pri serviserju in opremite svoj telefon z ovitkom za telefon.

Še več o pametnih zapestnicah in ovitkih za telefone, boste našli na Siolu, na povezavi.