OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI – KAKO BITI ZASTONJ V PRVIH POZICIJAH GOOGLA?

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI – KAKO BITI ZASTONJ V PRVIH POZICIJAH GOOGLA?

Ali vas zanima, kako spraviti vaše podjetje v prve pozicije spletnega brskalnika Google brez tega da plačujete drage oglase? Optimizacija spletne strani je rešitev, ki vaše podjetje požene gor.

optimizacija spletne strani

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI – ČAROBNA IN MOČNA POMOČNICA NA POTI ZA USPEHOM

Vsi se zavedamo, da če stranka rabi storitev, ki jo išče na Googlu, bo z največjo verjetnostjo kliknila na prve tri linke, ki jih Google ponuja. To je dejstvo, proti kateremu se ne moremo boriti. S čim se pa borimo lahko je to, na kateri poziciji se bo pokaza storitev vaše firme! Kaj je to? Močna in čarobna optimizacija spletne strani!

Moramo vas pa takoj opozoriti, da borba ne bo tako lahka, ker optimizacija spletne strani zahteva veliko časa, trudi in tudi malo znanja, brez katerega ne boste dosegli veliko.

Search Engine Optimization: The Ultimate Guide to SEO in 2021

KAKO NAM OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI POMAGA DOSEČI VISOKIH POZICIJI V TREH KORAKIH

Ne nas vzeti takoj za besedo – v tem članku bomo govorili zelo na splošno in vsaka stran rabi svojo strategijo in nego glede na področje firme ter težo vaših zaželenih ključnih besed. Če pri tem rabite pomoč in zagotovitev, da bo optimizacija spletne strani učinkovita, lahko se obrnite na strokovnjake iz digitalne agencije Pro Marketing, ki vam bodo z veseljem pomagali!

  • IZBERITE VAŠE KLJUČNE BESEDE – da sploh lahko začnete s optimizacijo, morate izbrati ključne besede vašega podjetja. Za to obstaja število spletnih pomočnikov kot je na primer ubersuggest ali keyword shitter. Namig – probajte se dati v kožo vaših potencialnih strank. Kaj si želijo? Kaj rabijo? Še bolj pomembno – kaj vpišejo v Google, da to dobijo? Točno to so vaše ključne besede!
  • PRIPRAVITE SPLETNO STRAN – naj bo vaša spletna stran pripravljena za nakupovalno pot vaše stranke. Razmislite si, kako hočete stranko voditi po vaši spletni strani, da bo optimizacija spletne strani učinkovito izvedljiva, rabite vključiti SEO Rank Math program (ali kakšen drug), ki vam bo pomagal s paženjem na vse SEO zakonitosti.
  • PRAVILNO OPTIMIZIREJTE – zdaj se pa končno začinja optimizacija spletne strani. Posamezne strani in podstrani optimizirejte, ne pozabite na H naslove, slike s alt teksti ter na videa in povezave do drugih spletnih strani. Pomembni so tudi permalinki in meta opisi!

Ste končali s optimizacijo spletne strani? Ne pozabite vržt eno po drugi vse strani in podstrani v Google Search Console, ta bo zagotovila pojavo vaše strani v Googlu. Upamo, da bo optimizacija spletne strani uspešna!

Za več informaciji nas vedno lahko kontaktirate!