Okrasni cvetlični lonci iz keramike za okraševanje prostora

Ljudje radi okrašujemo svoj bivalni prostor. Zadnje čase pa je vedno bolj moderen stil minimalizma. Je tudi vam všeč minimalističen stil, pa ne veste kako bi se lotili čiščenja vašega prostora odvečnih reči? Tak prostor lahko prispeva tudi k dobremu počutju saj poudari preprostost prostora. Okrasni cvetlični lonci iz keramike za okraševanje prostora PANNArt ceramics bodo idealni če razmišljate o minimalističnem stilu. Izredno estetski izdelani iz naravnega materiala – gline in slovenskega porekla.

.

Kaj sploh je minimalizem?

.

Minimalizem se preprosto opiše z besedno zvezo »manj je več« (1). Ravne linije, skladne barve, večinoma monokromatske. Glavne barve, ki se uporabljajo so torej hladne, bele, sive, črne in zemeljski odtenki. Čiste linije, preproste oblike. Nekaj preprostih kosov pohištva in nekaj elementov, ki izstopajo in dajo prostoru poseben pridih. Na minimalističen slog bi naj vplivala japonsko oblikovanje in arhitektura. Minimalizem lahko vzamemo tudi, kot odgovor na preveč zasičene sobe, na preveč dekoracije, ki je izhajalo iz prejšnjih obdobij.

.

V videu si lahko ogledate deset nasvetov, kako se lotiti minimalizma na enostaven način:

.

Okrasni cvetlični lonci iz keramike za okraševanje prostora kot dodatek, ki bo vašemu minimalističnemu stilu dodal piko na i

.

Z minimalizmom prostor diha in ima dosti svetlobe. Seveda pa moramo paziti tudi na to, da ne deluje čisto sterilno in da ima pridih domačnosti. Saj boste konec koncev živeli v njem, ne pa ga samo razstavljali. Z okrasnimi cvetličnimi lonci iz keramike, lahko dodate piko na i vašemu minimalističnemu stilu. Cvetlični  lonci so estetski, različnih oblik zato se bodo hitro vklopili v vaš stil, piko na i pa bo dodala rastlina, ki jo boste posadili v lonec. To lahko skrbno izberete glede na vaše želje. Če želite malo poživitve, boste tako izbrali nekaj s cvetlicami v živih barvah. Morda pa ne želite dajati poudarka na cvetlice, potem lahko izberete samo zelenje, poseben pridih pa prostoru lahko doda tudi kaktus.

.

Okrasni cvetlični lonci iz keramike za okraševanje prostora
cvetlični lonček PANNdora

.

Oznake besedila: Okrasni cvetlični lonci iz keramike za okraševanje prostora