Obaly na mobil zaščitna stekla in ovitki!

Obaly na mobil zaščitna stekla in ovitki.

Zaščitna stekla Kryty na mobil so sredstvo, s katerimi preprečujemo nastanek škode na zaslonu. Uporabljajo se pri vseh modelih telefonov in njihov trend uporabe v zadnjem času strmo narašča. Po nekaterih  raziskavah naj bi  80% vseh  uporabnikov mobilnih naprav do konca 2030 uporabljalo zaščitna stekla. Zaščitna stekla Top producty so sestavljena iz vzdržljivega ter nadvse kvalitetnega stekla, ki popolnoma zaščiti vaš zaslon tudi ob večjih padcih. Ki bi sicer bili usodni za vaš telefon. Med bolj prestižne znamke zaščitnih stekel spada tudi znamka Nuglas, ki po javnem mnenju izdeluje najboljša zaščitna stekla na širokem svetovnem trgu.

Obaly na mobil!

Obaly na mobil

Ste uporabnik gumijastega ovitka Obaly na mobil? Imate zaščito  za zaslon? Če je še nimate, vam predlagamo nakup  stekla, saj s tem povečate možnost, da vaš zaslon ostane cel in brez kakršnihkoli prask Pogosta napaka, ki jo storijo uporabniki nepreklopnih ovitkov je prav ta, da ne kupijo zaščitnih stekel za kamero na zadnjem delu ovitka. če imajo le-to izpostavljeno in ne prekrito z zaščitnim steklom za kamero. Morda se vam na trenutek zdi, da je pisanje o takih stvareh povsem odveč. Vendar verjeli ali ne, povprečni uporabnik telefona z ovitkom, ki ne zaščiti zaslona, porabi za popravilo približno 80-100€ letno. Sedaj pa primerjajmo to z morda desetimi evri, ki bi jih lahko porabili za novo zaščitno steklo. Noro, kajne ?! Zato ne odlašajte in si kupite novo kakovostno zaščitno steklo po znižani ceni pri TopIzbira.si !

Zanimivost! Ste  vedeli, da  je Apple pri lansiranju  Iphona 5 generacije odločal, da bi telefon iphone 5 podal na trg že z nameščenim ovitkov. Pri Applu so bili mnenja, da bi tako kupce hitreje prepričali za nakup, saj naj bi bil ovitek extetski in vzdržljiv. Seveda, se je Apple hitro premislil saj je Applu najpomembnejši faktor absolutno “nag izgled” naprave. Top izbira ovitkov za naprave.