Kovinske pisalne mize

Glede na to, da pod pojmom kovinske pisalne mize, različni ljudje razumemo različno, smo spodaj predstavili različne možnosti za vse, ki se zanimate za stabilne in kakovostne pisalne mize, ki pa v vsaj enem ali več delih, vsebujejo tudi kovino.

Kovinske pisalne mize – prednosti

kovinske pisalne mizeKovinske pisalne mize največkrat vsebujejo od kovinskih materialov aluminij, železo ali inoks, največkrat pa so v celoti izdelani kovinske pisalne mize primerne za projektivne biro, arhitekturne biroje, grafično oblikovanje in podobno.

V šolskih klopeh, čakalnicah in na podobnih mestih, so kovinske pisalne mize, največkrat, kombinirane z drugimi materiali (les, steklo,…), podobno delno ali v celoti kovinsko kombinacijo pisalnih miz, pa najdemo tudi v dnevnih sobah (kot klubske mizice), pomožne mizice v jedilnicah, barske mize, itd…

Prednost kovine na pisalnih mizah se v glavnem izraža skozi to, da je kovina veča in se odlično prilega vsem ostalim materialom, zardi česar lahko kovinske pisalne mize kombiniramo z vsem ostalim pohištvom, deluje pa kovinsko pohištvo bolj moderno in trendovsko, zato lepo sodi v moderne prostorske ambiente.

kovinska pisalna mizaDanes je največ kovinskih pisalnih miz izdelanih za pisarne in pa kot računalniške mize, ki jih uporabljamo v domačih prostorih za postavitev računalnikov in monitorjev, večina kovinskih pisalnih miz pa je hkrati tudi premičnih preko kolesc tako, da jih lahko po prostoru, poljubno prestavljamo (1, 2)

Nekatere izmed njih imajo namesto celotne izdelave iz kovine, samo kovinske nogice, ki so lahko valjaste ali oglate oblike, visoko sijanje ali v matirani srebrni kovini aluminija ali inoksa.

Še najlepše se pa kovinskim pisalnim mizam poda steklena delovna, namizna ploskev, ki v kombinaciji kovinskih nog, pisalno mizo naredi moderno in sodobno za moderno pisarno.

Če se tudi sami zanimate za kovinske pisalne mize, vas povabimo, da kliknete na povezave v članku in preverite ponudbo pisalnih miz, na povezavah. Zagotovo boste med njimi našli primerne pisalne mize, ki jih boste lahko umestili v vaše prostore.