Kako z dekorativnimi vazami iz keramike vnesti prestiž v vaše stanovanje?

Nekaj vam manjka v stanovanju in že ste siti vseh vaših dodatkov. Kaj pa če vam povemo, da za videz prestiža ni treba potrošiti celo bogastvo? Vaše stanovanje lahko popestrijo dekorativne vaze iz keramike, vnesete lahko nekaj elegantnih izdelkov iz keramike, ki bodo prostoru vnesle svežino in eleganco. Keramične vaze PANNart ceramics so idealne za to.

.

dekorativne vaze iz keramike
Vaze PANNart ceramics

.

Pomislite na dekorativne vaze iz keramike!

Keramika je večna in elegantna. Zlahka jo boste vključili v vaš prostor. Zaradi bele barve (1) imate tudi nešteto možnosti za dodajanje različnih rož in barvnih kombinacij. Bela je nevtralna barva, tako da vam ne bo treba preveč razmišljati o tem, ali odgovarja vašemu pohištvu, saj jo zlahka vključite, ne glede na to kakšne barve je vaše pohištvo.

.

dekorativne vaze iz keramike
Ročna poslikava vaz v delavnici PANNart ceramics

.

 

Dekorativne vaze iz keramike slovenskega porekla

Vaze izdelane pri PANNart ceramics, so ročno delo slovenskega porekla. Izdelane iz naravnih materialov, prečiščene gline, kar jim da značilno belo barvo. Žgejo se dvakrat pri visokih temperaturah v posebni keramični peči. Pri drugem žganju se izdelek premaže z glazura in tako vaza pridobi prečudovit eleganten sijaj. Vsaka je skrbno ročno izdelana, z ljubeznijo. Če hočete vaši vazi dodati kaj več, ji lahko dodate tudi svoj osebni pečat. Ekipa PANNart ceramics vam bo z veseljem svetovala, pri poslikavi. Ustvarite lahko tudi unikatno darilo, za vaše prijatelje.  

Preverite še: Okrasni cvetlični lonci iz keramike za okraševanje prostora

V videu, si lahko ogledate kako se učijo slikati na keramiko v Manises v Španiji.

.

Vsestranske dekorativne vaze iz keramike

Vaze so še posebej dober dodatek v marsikatero sobo saj so vsestranske. Uporabite jih lahko za sveže rože ali kakšno drugačno dekoracijo. Lahko naberete veje, jih prebarvate in že imate malo drugačno dekoracijo. Lahko na veje obesite lepe misli ali božične kroglice. Samo aktivirajte svojo ustvarjalno žilico in odprle se vam bodo neštete možnosti za super dekoracijo vašega prostora. Vaze PANNart ceramics so elegantne, bele barve tako, da jih boste zlahka vključili v marsikateri prostor.

.

dekorativne vaze iz keramike
Jesenska dekoracija z bučami in malo vazo Kugli

Ob dodatkih iz keramike, tudi steklo poskrbi za dodaten prestiž v vašem domu. Tako na primer steklena stenska obloga, steklena vrata ali pa steklena tuš kabina, poskrbijo za nekaj dodatnega prestiža in moderen videz, podobno, kot velja za stekleno strešno kritino, s katero je pokrit vaš leseni nadstrešek za avto

Oznake strani: dekorativne vaze iz keramike