Izvirna čestitka za rojstni dan

Izvirna čestitka za rojstni dan mora vsebovati delček vas. Seveda ne dobesedno, a v njej se mora videti, da ste jo delali s srcem za obdarovanca. Videti se mora, da ste se potrudili in da vam ni vseeno. Le na tak način bo izvirna čestitka za rojstni dan zares izvirna, saj je ne bo mogoče prekositi.

Izvirna čestitka za rojstni dan – na kaj moramo paziti?

Pri izdelavi tovrstne čestitke morate biti pozorni na malenkosti že od samega začetka. Najprej uporabite najboljši papir za osnovo za voščilnico. V vašem primeru bi uporabila perlasti ali bisernat papir, ki ima, kot že ime pove, bisernat lesk. S pomočjo štance izrežite kakšen čipkast motiv in ga prilepite na osnovo, nato pa s štampiljkami s slovenskimi napisi odtisnite kakšen pozitiven verz ali pa zgolj »Čestitam«. Dodajte še drobne dodatke, ki bodo poosebljali vas in slavljenca, a ne pretiravajte – saj veste: manj je včasih več. V notranjosti na pavs papir natisnite voščilo, ki naj bo napisano iz vašega srca. Seveda lahko pokukate na kakšno spletno stran, da najdete orientacijo, a verjemite mi, da bo najboljše prišlo samo iz vašega srca. Besedilo natipkajte na računalnik, uporabite kakšno kurzivno pisavo (nikakor pa ne prvo, ki je nastavljena v wordu) in natisnjen listek z obojestranskim lepilom nalepite v notranjost voščilnice. Na koncu vse skupaj dajte še v lično kuverto, ki jo navadno že prejmete v kompletu z nakupom osnove za čestitko za rojstni dan.(1)

Tudi čestitka za rojstni dan za prijateljico naj bo izvirna!

Včasih smo navajeni, da je za prijatelje ali prijateljice hitro kar vse dobro. Ne, ravno v tem je »keč«. Čestitka za rojstni dan za prijateljico naj bo ravno tako izvirna, saj gre vendarle za vam ljubo osebo. Preko ustvarjalnosti se kaže vaš odnos do prijateljstva, tako da se tudi v tem primeru res potrudite. V kolikor boste prijateljico očarali, vam bo naslednje leto – ob vašem jubileju – zagotovo vrnila podobno lepo izdelano čestitko za rojstni dan.

Izvirna čestitka za rojstni dan je nekaj najlepšega kar lahko prijateljica ali ljubljena oseba dobi. Zato se velja potruditi – saj veste kaj pravi pregovor: kar seješ, to žanješ. Utegne vas zanimati tudi: Vabilo za rojstni dan