IP TV system ponuja 5 pomembnih prednosti

Vsebine, ki jih ponuja IP TV system

IP TV system ne ponuja vsega… še, zaenkrat. Mnogi menijo, da so oddaje in filmi na njihovi tradicionalni “prizemni” ali kabelski televiziji dovolj dobri za tisto, kar potrebujejo. Čeprav ljudje, ki so že imeli možnost preizkusiti IP TV sistem, ugotovili, da ima toliko prednosti, da se potrošniki verjetno nikoli več ne bodo vrnili na tradicionalne metode posredovanja medijev. Torej, kakšne so velike prednosti za potrošnike, ko gre za internetno televizijo? Tukaj je pet od njih, ki bi morali ustvarjalci vsebin in potrošniki vedeti.

IP TV system
Tako je videti klasičen satelitski sistem, ga je pa že pošteno izpodrinil IP TV system.
Zakaj bi morali potrošniki preiti na IP TV system
VSEBINA JE RAZPOLOŽLJIVA, KOT SE ŽELITE

Ena od največjih prednosti IP TV je, da lahko kadarkoli dostopate do vsebine, ko jo želite gledati. Niste vezani na televizijski urnik ali čakati na novo epizodo, ki bo sporedu na določeno noč v tednu. Z IPTV je večina medijev dostopnih “na zahtevo” (imeli boste tudi dostop do televizije v živo). Lahko boste pričeli z gledanjem naslednjo epizodo svoje najljubše nanizanke, ko boste pripravljeni na to. Ne glede na to, ali je to ob jutranji kavi ali pozno ponoči. Pripravljena bo, ko si boste to zaželeli, kar je bolj priročno, kot je to bilo kdaj koli prej.

VSEBINSKA RAZNOLIKOST

Včasih je bilo tako, da ste lahko za ogled televizijske oddaje uporabljali samo televizor. Temu že zdavnaj ni več tako. Medije lahko pretakate na televizijo preko računalnika, prenosnika, tabličnega računalnika, pametnega telefona in številnih drugih naprav. Torej, ne le, da je bolj priročno, saj lahko začnete z gledanjem kadar koli želite, lahko jih gledate praktično kjerkoli želite. Ujemite najnovejšo epizodo na vlaku med potjo na delo ali si oglejte najnovejšega oddajo, medtem ko čakate pri zobozdravniku.

MOŽNOSTI IZBIRE MEDIJEV

Medijski spored ni več odvisen od tega, kaj ponudniki storitev želijo, da bi si vi ogledali. Zdaj ste lahko mojster lastnega medijskega sporeda. Gledate lahko vsebine iz televizije v živo. Filme in televizijske epizode na zahtevo. Poslušate radijske postaje, obenem pa uporabljate različne aplikacije in spletna mesta. Spored lahko preprosto prilagodite svojim potrebam in interesom, za medijsko doživetje, ki je prilagojeno izključno vam.

IP TV SYSTEM NE ZAHTEVA DOLGIH, ZAVEZUJOČIH POGODB

Kabelske družbe nas včasih lahko prisilijo v svoje dolge, drage pogodbe, ker predvajajo spored, ki si ga želite gledati. Če ne želite podpisali pogodbe, ste omejeni le na ogled kanalov, ki jih lahko brezplačno prenesete z lastno anteno. To običajno privede do pomanjkanja najnovejših in najpriljubljenejših epizod, filmov, oddaj in športnih ter ostalih dogodkov. Zato pa lahko z IPTV dostopate vsebin, ki jih želite. Za manj stroškov in brez podpisovanja dolgoročnih pogodb. Nekateri IP system-i vam omogočajo, da plačate le za določene kanale, ki jih želite, ali pa se za nakup določene oddaje ali filma odločate sproti. Morda celo najdete mesečne možnosti plačila, ki vam omogočajo poln dostop brez dolgih pogodb. Te pogodbe niso časovno vezane, zato jih lahko prekličete, kadarkoli se za to odločite. To pomeni, da so mediji bolj prilagodljivi in ​​višje kakovosti, nimajo pa višje cene.

GLOBALNA ZABAVA OB PRITISKU NA  TIPKO

IP TV system vam omogoča prenašanje medijev iz vsega sveta v vaš dom. Lahko uživate v BBC-ja, čeprav živite v Združenih državah. Ali pa morda želite ujeti najnovejšo must-see oddajo na vaši lokalni televizijskem kanalu, čeprav ste v tistem trenutku v tujini. Kjerkoli in karkoli želite gledati, je IP TV system omogočil globalne možnosti zabave. In zahvaljujoč CDN-jem (content delivery network), ki odprejo most med strežnikom in končnim uporabnikom, vsebina ni upočasnjena, ne glede na to, kje ste in kaj želite gledati.

Še največ dodatnih informacij na temo IP tv sistemov, boste našli na spletni strani Nevron.