Kako lahko hotelske IPTV rešitve koristijo hotelskim in turističnim operaterjem

Vas zanimajo hotelske iptv rešitve? Ali vodite hotel ali letovišče?

Medtem, ko lahko podjetja v vseh industrijskih panogah izkoristijo IPTV, so koristi še posebej velike za hotele, letovišča in druge nastanitvene dejavnosti, ki morajo gostom zagotoviti zabavo in koristne informacije.

Od filmov na zahtevo do lokalne in mednarodne televizije, IPTV vam omogoča, da razširite ponudbo hotelskih zabavnih vsebin. Uporablja se lahko tudi za dostavo pomembnih informacij o vašem hotelu gostom, od objektov in restavracij do prevoza, bližnjih znamenitosti in še več.

Lahko celo uporabite IPTV za dostavo vsebin na vašo digitalno signalizacijo in zaslonov, ki vam pomaga pokazati gostom promocije in še več.

Celovite IPTV rešitve za hotele, si lahko ogledate na povezavi.

Najbolj aktualne hotelske iptv rešitve – pregled

V nadaljevanju smo podrobneje opisali, kako lahko hoteli, turistična naselja in nastanitvena podjetja izkoristijo prednosti IPTV:

Ponudite filme in televizijske oddaje na zahtevo
Hospital TV – IPTV

Zabava igra veliko vlogo pri uporabniški izkušnji in ni boljšega načina, da svojim gostom ponudi široko paleto zabavnih možnosti kot z uporabo IPTV.

Tehnologija IPTV omogoča prikazovanje filmov in televizijskih oddaj na zahtevo, tako da se lahko vaši gostje odločijo, kaj želijo gledati, ko si želijo ogledati. Brez skrbi o razporejanju oddajne televizije lahko vaši gostje prosto izbirajo vsebine.

S ponudbo številnih filmov in televizijskih oddaj za vaše goste lahko zagotovite kakovostnejšo izkušnjo, ki bo vašemu nastanitvenemu podjetju pomagala doseči višje ocene in pridobiti nazaj goste za večjo stopnjo zadržanja.

IPTV lahko uporabite tudi kot dodaten vir prihodkov, tako da ponudite vsebino kot nadgradnjo za povečanje povprečnega zaslužka vašega podjetja na rezervacijo.

Predstavite svoje objekte, udobja in še več
Ali ima vaš hotel impresiven bazen, fitnes, spa ali druge objekte, za katere bi radi gostje izvedeli? IPTV je odlično orodje za predstavitev udobja vašega hotela in pritegnitev pozornosti gostov.

Z uporabo IPTV lahko samodejno prikažete informacije o vaših hotelskih zmogljivostih na televizorjih v sobah za goste in v javnih prostorih ter tako svojim gostom pomagajo izvedeti več o vašem hotelu in oglaševati vaše dodatne dodatke in nadgradnje.

Tako kot si lahko nadgradite vsebino prek IPTV, lahko tudi tržite svoje dodatne storitve. Od zdravilišč in paketov oskrbe do vodenih izletov in še več, IPTV je lahko odlična marketinška platforma za vrhunske dodatne storitve vašega hotela.

Delite koristne informacije s svojimi gosti
Drug odličen način za uporabo IPTV je način, da svoje goste obvestite o bližnjih znamenitostih in storitvah. Z oddajanjem informacijske vsebine IPTV lahko gostje seznanite z najbližjimi znamenitostmi vašega hotela in zagotovite koristne napotke in nasvete.

IPTV lahko uporabite tudi za poučevanje gostov o možnostih prevoza, pomoč pri izogibanju najpogostejšim prevaram in težavam v vašem mestu, izmenjavo informacij o vaši lokalni valuti ali primerne možnosti plačila (za mednarodne hotele) in še več.

Namesto da od gostov zahtevate, da dosežejo brošure in druge vsebine, vam IPTV omogoča, da pred svojimi gosti postavite uporabne informacije, da se seznanite z območjem ali mestom v delčku običajnega časa in izboljšate izkušnjo strank.

Spodbujajte najpomembnejše znamenitosti mesta
Katere turistične atrakcije so vaše mesto? Od zgodovinskih zgradb do tematskih parkov, muzejev in drugih, lahko s pomočjo IPTV spodbujate vrhunske turistične znamenitosti svojega mesta, da boste svojim gostom hitro razumeli, kaj morajo videti, medtem ko so v mestu.

IPTV daje vašemu hotelu ali turistični destinaciji svoj turistični kanal za prikazovanje posebnih zanimivosti in turističnih znamenitosti. Lahko prikažete diaprojekcijo fotografij ali ponudite bolj poglobljen pogled na znamenitosti, za katere menite, da jih je vredno obiskati prek brezžičnega video oddajnika, vse v čudoviti visoki ločljivosti.

Če hotel ponuja turistično storitev, jo lahko tržite prek IPTV in spodbujate stranke, da rezervirajo, povečajo svoj prihodek na stranko in zagotovijo bolj priročno doživetje za vaše hotelske goste.

hotelske iptv rešitveV povezavi z izkušnjami hotelskih gostov in IPTV storitvami, si preberite še kakšne so izkušnje gostov z free to guest storitvami v hotelih.

Ali vaš hotel uporablja IPTV?
Od majhnih ponudnikov nastanitev do velikih hotelov je IPTV lahko močno orodje za vse vrste nastanitvenih dejavnosti. Če vas zanima več o hotelu IPTV, si oglejte našo ponudbo izdelkov na spletu ali pa se danes obrnite na našo ekipo.

Ostale omrežne rešitve prihodnosti – za hotele in druge turistične kapacitete

Seveda iptv rešitve za hotele, ne predstavljajo edine tehnološke možnosti implementacije tehnologije v turističnih in hotelskih kapacitetah, ampak je na trgu tehnoloških, še posebej pa omrežnih tehnoloških rešitev, še kar nekaj ostalih možnosti, ki se jih splača preveriti za implementacijo v hotelu, z namenom izboljšanja počutja in izkušnje bivanja gostov v hotelih.

Vendar je tako, da za katerokoli tehnološko omrežno rešitev prihodnosti se bomo že odločili, drži, da mora biti  slednja zanesljiva, kakovostno podprta v vseh urah delovanja (24/7), zagotavljati mora nizke stroške upravljanja omrežja, poskrbeti mora za varnost poslovanja in kakovostno uporabniško izkušnjo ter obenem povečevati zmogljivost IP tehnologije.

Mnogo sodobnih tehnoloških ip in tudi drugih omrežnih rešitev namreč ne upošteva, da z rastjo uspešnega poslovanja hotela, skokovito narašča tudi obremenitev omrežij.

Oznake: hotelske iptv rešitve