Fantovščina: načrtovanje in nasveti

Fantovščina je ženinova zadnja priložnost, da se zdivja preden sklene zakon s svojo izbranko. Po mesecih okušanja tort, pomerjanja oblek, izbiranja lokacije poroke, je bodoči mož več kot pripravljen na akcijo. Če je organizacija misije zabavna fantovščina tvoja naloga, vam Paintball Ljubljana nudi nepozabno doživetje.

Kaj si želi ženin

Ni potrebno, da je fantovščina vedno skrivnost. V resnici je ravno posvet z glavnim gostom ključ do popolne zabave. Vprašaj ga, kakšno fantovščino si želi – namreč, razlika med poustvarjanjem “Prekrokane noči” in preživljanjem časa v naravi je ogromna.

Seznam gostov

Ni vsaka fantovščina enaka – lahko so povabljene le poročne priče, ali pa so izključeni vsi družinski člani. Glede tega je najbolje, da se posvetuješ z ženinom in skupaj določita povabljence. Prostor na Paintball Ljubljana je primeren za fantovščine v izvedbi do 50 oseb.

Fantovščina potrebuje finančni načrt

Gostje naj ne bi izpraznili svojih denarnic za fantovščino (razen, če si tega želijo). Najbolje, da pred izborom lokacije začneš s pošiljanjem sporočil vsem gostom, da se prepričaš, koliko so pripravljeni plačati. To, da ne bodo vedno vsi prilagodljivi glede zapravljanja, moraš upoštevati, zato poskusi najti skupno točko. Paintball Ljubljana ponuja vrsto palet zabavnih aktivnosti, ki so prilagojene za fantovščine- z največjimi izzivi pa se seveda sooča ženin.

Določi datum

Kdaj bo fantovščina, naj bo tudi tvoja naloga. Podaj nekaj možnih datumov, da vidiš, kaj ustreza večini. O tem ne pozabi vprašati tudi ženina, ker… kaj je fantovščina brez njega? Pri Paintball Ljubljana so za fantovščino na voljo vsi dnevi v tednu (dopoldne, popoldne in zvečer), vendar je najbolje, da načrtuješ dobre 4 mesece pred dogodkom, da si lahko povabljenci lažje uskladijo svoje urnike.

Izbor lokacije

Ko sta finančni načrt in in datum fantovščine določena, je čas za izbor lokacije. Zapomni si – to je zabava, ki mora biti dinamična in nepozabna. Pri Paintball Ljubljana lahko zbiraš lahko med paintballom, low impact paintballom in laser tagom, v vročih poletnih dnevih pa fantovščino popestrimo z vodnim water tagom.  Vse skupaj poteka v čudovitem objemu narave v Krajinskem parku ljubljanskego barje. V večernih urah pa je na voljo glow in the dark, ki aktivnosti še bolj popestri z neonskimi lučmi.

Kako do lokacije

Ker je fantovščina zabava, ki ni ravno znana po treznih nočeh, je najbolje, da se organizira prevoz do izbrane lokacije. Priporočljivo je, da se pripeljejo kar vsi skupaj (z avtobusom ali celo limuzino), kar je pri Paintball Ljubljana izvedljivo, saj je pri poligonu parkirišče primerno tudi za avtobuse.

Ne pozabi na zaloge hrane in pijače

Na fantovščini je treba paziti, da ženinov kozarec ni nikoli prazen, zato za zadostno zalogo pijače pred dogodkom poskrbi ti. Prav tako ne smeš pozabiti tudi na hrano in prigrizke. To nalogo lahko porazdeliš med ostale tako, da jim podaš kratek nakupovalni seznam. Pri tem je pomembno, da vsi približno enako zapravijo. Paintball Ljubljana pa ti lahko s svojo pestro ponudbo olajša delo, in sicer z:

  • najemom pokritega piknik prostora,
  • najemom pokritega piknik prostora in žar mojstra BASIC – žarjenje, priprava in postrežba hrane (za hrano, pijačo, krožnike in pribor poskrbite vi),
  • najemom pokritega piknik prostora in žar mojstra ALL INCLUSIVE – nakup hrane in pijače po vašem seznamu, žarjenje, priprava in postrežba hrane.

In še en nasvet – če dodaš glasbo, bo vzdušje še toliko boljše.

fantovščina s pestro ponudbo

Zakaj vključiti družbena omrežja

Fantovščina naj bo nepozabna! Čeprav bi marsikdo rad izbrisal kakšno neumnost iz svojega spomina, je zabavno obujati spomine v prihodnosti. Določite poseben “hashtag,” ki naj ga uporabijo vsi gostje, ko kaj objavijo na družbenih omrežjih. Zberite ekipo, za vse ostalo poskrbi Paintball Ljubljana.